PAPRIKAPESTO

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Trek de velletjes van de geroosterde paprika′s en verwijder de zaadjes. Maak het pepertje schoon, verwijder eventueel de zaadjes en snijd de peper in stukken. Pel het teentje knoflook. Pureer de paprika met de peper, de knoflook, de pijnboompitten, de majoraanblaadjes en de kaas in de keukemachine. Voeg de olie scheutje voor scheutje toe. Breng de pesto eventueel op smaak met zout. De pesto is in de koelkast ca 1 week houdbaar.

PAPRIKAPESTO is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met courgette en paprikapesto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle Met Paprikapesto
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodjes Voor Op De Barbecue
10-20 min -
Bekijk recept
Penne met scampi's en chorizo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met courgette en paprikapesto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle Met Paprikapesto
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodjes Voor Op De Barbecue
10-20 min -
Bekijk recept
Penne met scampi's en chorizo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept