Fichi Freschi Allo Sciroppo Di Amarone

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de vijgen overlangs. Verwarm de wijn in een hapjes of ruime bakpan met dikke bodem en leg daarin de vijgen met de snijkant naar beneden. Pocheer de vijgen op niet te hoog vuur in de wijn circa 10 minuten, totdat de wijn licht stroperig wordt. Keer de vijgen zo nu en dan voorzichtig om en om. Neem de vijgen met een lepel uit de pan en verdeel ze over dessertbordjes. Lepel de warme siroop over de vijgen

Fichi Freschi Allo Sciroppo Di Amarone is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

stoofperen in amarone
80 min Nagerecht
Bekijk recept

Prosciutto E Fichi
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Fichi Vanigliad Al Forno
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept