Romeinse Broccoli

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Broccoli in roosjes verdelen en steeltjes bijsnijden. Zorgvuldig wassen en laten uitlekken. De olijfolie in koekenpan heet laten worden en de knoflook goudbruin baken, de broccoli erbij doen, bestrooien met peper en zout en het geheel 5 minuten zachtjes bakken. Voeg vervolgens de wijn erbij en leg een deksel op de pan. Laat de broccoli in ongeveer 20 minuten op een zacht vuurtje gaarstoven.

Romeinse Broccoli is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Caesarsalade met scampi’s
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept