Scholfilet Met Tomaat En Basilicum

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In pan ruim water met kruidenbouillontablet aan de kook brengen. Intussen tomaten wassen en kroontjes verwijderen. Halveren. Van bosui lelijk blad en worteltjes verwijderen. In ringen snijden. In zeef wassen. Met keukenpapier vis droogdeppen. Elke filet overlangs halveren. In stoommandje (of metalen zeef ) leggen: tomaat, bosui, vis en helft van basilicum. Bestrooien met zout en peper. Aan kokend water rijst toevoegen. In stoommandje (of zeef) tomaten-vis meestomen. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Rijst afgieten. In schaal scheppen. Tomaten-vis erop leggen. Garneren met rest van basilicum.

Scholfilet Met Tomaat En Basilicum is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sformatino di carote con sogliola (worteltaartje met scholfilet)
45 min-
Bekijk recept