Gestoomde Kiprolletjes Met Spinazie En Kruidenkaas

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de kipfilet open. maak de plak zo dun en groot mogelijk. zout en peper (niet te veel) inwrijven en beleggen met spinazieblaadjes. kruimel hieroverheen de flinters bacon. smeer heel dun wat kruidenkaas over de kip (niet te veel) en maak af met een beetje basilicum (gesnipperde blaadjes, je kunt ook een beetje pesto gebruiken) en pijnboompitten. Rol het geheel voorzichtig op zodat een rolletje met meerdere laagjes ontstaat. Rol dit in een stuk huishoudfolie en leg het geheel in een vergiet boven de pan met kokend water. Deksel erop en ongeveer 15 minuten laten stomen. hierna de kip eruit halen en even checken of het al gaar is (hangt af van de dikte van de filet. Hierna de kip af laten koelen en nog een half uur in de koelkast koud laten worden. Het rolletje uitpakken en in dunne plakjes op een bord draperen.

Gestoomde Kiprolletjes Met Spinazie En Kruidenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde tomaatjes met kruidenkaas en olijf
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met spinazie en ei
Bekijk recept
Tuinbonentaco's met kruidenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenkaasmuffins met bosuitjes
15 min Snack
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept