Aubergines Met Tomaat En Basilicum

2
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijdt de aubergine in blokjes. Hak tomaten uit blik grof. Verhit de wok op hoog vuur. Giet de olie erin en roerbak de knoflook 30 seconden. Voeg de aubergines toe, bestrooi ze met zout en peper en roerbak nog 2 minuten. Doe de tomaat en de suiker erbij en laat de groente 5 minuten stoven. Draait het vuur laag, leg het deksel op de wok en laat alles nog 7-10 minuten stoven tot de aubergines gaar zijn. Roer het basilicum en het citroensap erdoor. Schep de groent in een voorverwarmde schaal en serveer meteen of laat afkoelen en serveer op kamertemperatuur.

Aubergines Met Tomaat En Basilicum is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Auberginestoofpot met kikkererwten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept