Bladerdeegtaart Met Bitterkoekjes

8
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 175 graden. Verkruimel ondertussen de bitterkoekjes in een schaaltje in kleinere stukjes (niet te klein) en besprenkel ze met Amaretto. Bekleed de vorm met de plakjes bladerdeeg. Klop dan de eieren schuimig met wat suiker en een scheutje Amaretto. Doe de verkruimelde bitterkoekjes bij de eieren en hussel dit even goed door. Giet het geheel over het bladerdeeg en laat de taart in ca. 20 minuten goudbruin worden.

Bladerdeegtaart Met Bitterkoekjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Soestaartjes met framboos
15 min-
Bekijk recept
Peer met vanillesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruityoghurt met bitterkoekjes
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Bladerdeegtaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaart met druiven
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Mediterrane bladerdeegtaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Siemons openhartige bladerdeegtaart
2 uur-
Bekijk recept