Klop in een kom de eieren, de suiker en het zout tot een dikke, vloeibare massa (minstens 5 minuten). Zeef de bloem en de maizena in gedeelten erbij. Spatel het geheel luchtig door elkaar. Doe het beslag in de vorm en zet deze in de voorverwarmde oven. Bak de taart in ca. 40 minuten gaar en goudbruin. Neem de taart uit de oven en verwijder de vorm. Laat de taart omgekeerd op een taartrooster afkoelen. Rooster in een hete, droge koekenpan, onder voortdurend omschudden, de amandelen tot ze beginnen te kleuren en laat ze afkoelen. Leg de boter in een kom en zeef de poedersuiker erover. Roer tot een romige massa is ontstaan en doe dan druppel voor druppel de koude koffie erbij. Snijd de afgekoelde taart in 3 plakken. Bestrijk 2 plakken ieder met 1/3 deel van de botercreme en leg de plakken weer op elkaar. Bestrijk de zijkant van de taart met creme en rol deze door de geroosterde amandelen. Bestrijk dan de bovenkant met een dun laagje creme. Doe de rest van de botercreme in een spuitzak met een kleine gekartelde spuitmond. Spuit toefjes creme op de taart en garneer deze met mokkaboontjes of chocolaatjes. Zet de taart daarna nog tenminste een uur op een koele plek om de creme te laten opstijven.