Hartige Geitenkaasmuffins Met Artisjok

8
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. rooster op laag vuur de hazelnoten ongeveer 2 minuten in een droge koekenpan. doe het zelfrijzend bakmeel in een kom en roer de hazelnoten met de kruiden,geitenkaas,tomaten, artisjokharten en zout en peper naar smaak door elkaar. breek de eieren erboven en voeg al roerend de melk en olijfolie toe. schep het beslag in de twee muffinvormen . bak de muffins ,eventueel na elkaar in het midden van de oven in 20-25 min goudbruin en gaar. wip de muffins uit de vormpjes en laat ze op een taartrooster afkoelen. stapel de muffins op een platte schaal. lauwwarm zijn ze het lekkerst.

Hartige Geitenkaasmuffins Met Artisjok is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept