Kabeljauw In Parmaham Met Gnocchi En Roerbakgroente

2
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de pakketjes op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bak de pakketjes in ongeveer 12 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden C. goudbruin en knapperig. Kook de gnocchi volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar. Verhit de olijfolie en roerbak de Italiaanse roerbakgroente in 5 minuten beetgaar.

Kabeljauw In Parmaham Met Gnocchi En Roerbakgroente is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen en mie in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep van geroosterde puntpaprika met groentechips
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pakketjes met Chinese visvulling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept