Tomaten-Basilicum-Cremesoep

4
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de ui in de boter tot deze glazig is. Voeg dan de tomaten (snijd desnoods in stukken), de knoflook, de bouillon, de wijn en de zongedroogde tomaten (snijd desnoods in stukken) toe. Zout en peper naar smaak. Breng dit aan de kook. Zodra de soep kookt, het vuur zachter zetten en de soep nog zo′n 20 minuten laten pruttelen. Roer af en toe even door. Pureer de soep met een staafmixer en voeg dan de creme fraiche toe. Niet meer laten koken!

Tomaten-Basilicum-Cremesoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Courgette-crèmesoep met Hollandse garnalen
40 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gevogelte-crèmesoep met waterkerssneeuweieren
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse asperge-crèmesoep
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaten-cremesoep
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept