Zuppa Alla Pavese

4
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng 8 deciliter water aan de kook. Voeg de bleekselderij en 1 kleine theelepel zout toe. Laat de bleekselderij boven een matig afgestelde warmtebron net niet helemaal gaar koken. De boogjes dienen nog een zekere knapperigheid te hebben. Zeef het kookvocht en houd de bleekselderij warm. Breng het kookvocht opnieuw aan de kook. Voeg naar smaak zout, peper en wellicht enkele druppels Worcestershire saus toe. Steek met een glas of uitsteekvormpje 4 rondjes (doorsnede ca. 7 cm.) uit het brood. Schep Parmezaanse kaas en peterselie luchtig door elkaar.

Zuppa Alla Pavese is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuppa alla pavese met romanasalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
italiaanse eiersoep met kaas (zuppa pavese)
0 min
Bekijk recept
Zuppa Pavese
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa Pavese
0-10 min -
Bekijk recept

Vissoep (zuppa di pesce)
35 min
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa tricolore
30 min-
Bekijk recept
Zuppa di romanesco con grissini (romanescosoep met een soepstengel)
30 min-
Bekijk recept