Penne In Een Spinazie-Spek Saus

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook in ruim water met een beetje zout de Penne al dente (beetgaar). Bak tegelijkertijd in een pan met dikke bodem de dunne spekreepjes uit. Voeg hier de fijngehakte spinaziebladeren en een uitgeperst teentje knoflook aan toe. Roer twee minuten voordat de pasta klaar is een bakje kruidenkaas (zoals boursin) er door heen. Giet de pasta af en laat deze kort uitlekken. Dan meteen in de sauspan storten en 1 minuut ′aan elkaar laten wennen′. Meteen opdienen in voorverwarmde diepe borden. Serveren met foccacia of ciabatta.

Penne In Een Spinazie-Spek Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept