Fette Col Cavolo Nero

6
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng op een hoog vuur een voor driekwart gevulde grote pan water aan de kook. Doe er de repen cavolo of boerenkool en de gekneusde teen knoflook in, leg er het deksel op, draai het vuur zo nodig iets lager en laat ongeveer 20 minuten koken tot de repen groenten geslonken en gaar zijn. Giet af en laat afkoelen. Knijp daarna zoveel mogelijk water uit de repen groenten en hak ze grof. Rooster het brood. Snijd de overgebleven teen knoflook doormidden en wrijf een kant van de toost stevig in met de aangesneden kant van de knoflook. Schik de sneden toost met de knoflookkant boven op een dienschaal en verdeel er de bladgroenten over. Sprenkel er royaal olijfolie over. Bestrooi met peper en zout en dien direct op.

Fette Col Cavolo Nero is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Caldo verde (boerenkoolsoep op z'n Portugees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot met palmkool en rookworst recept
Bekijk recept
Broodje kip met pittige boerenkool
30 min
Bekijk recept
Noedels met palmkool en mango-kipspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fette Met Tomatenpuree
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept