Aardappelsalade Met Kappertjes En Basilicum

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappeltjes in water met de bouillon beetgaar. Scheur de basilicum in repen. Giet de aardappeltjes af, laat ze nog even uitdampen en doe ze over in een schaal. De keuze is aan u of u dit gerecht lauwwarm of koud wilt eten. Onze voorkeur is koud. Meng de mayonaise met de yoghurt, basilicum en kappertjes. Schep dit mengsel door de aardappeltjes. Breng de aardappelsalade op smaak met peper en zout en laat de salade koud worden.

Aardappelsalade Met Kappertjes En Basilicum is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept