Snijd de rosbief in reepjes van /- 1 cm en bestrooi die met peper. Pel en snipper de sjalotjes. Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in smalle boogjes. Verhit de boter in een braadpan en bak de reepjes rosbief in gedeelten snel rondom bruin. Neem het vlees met een schuimspaan uit de pan en houd het apart. Fruit in de achtergebleven boter de sjalot en de bleekselderij /- 6 minuten en roer er vervolgens de bloem en het paprikapoeder door. Schenk er al roerend scheutje voor scheutje de gezeefde tomaten bij. Breng de saus al roerend aan de kook en laat haar /- 15 minuten zachtjes koken. Kook intussen de pasta in ruim kokend water met zout gaar. Roer de fijngehakte kruiden en de creme fraiche door de tomatensaus en breng op smaak met zout en peper. Roer de reepjes rosbief met het uitgelopen sap erdoor en laat het vlees op laag vuur warm worden. Laat de pasta in een vergiet goed uitlekken en voeg hem aan de saus toe. Serveer de geraspte kaas er apart bij.
Tagliatelle Met Rosbiefreepjes is een recept van Smulweb.nl