Picata Hollandaise

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een papje van de eieren, pesto geraspte kaas, bloem mak dit papje lekker dik anders bijft het niet aan de snitsels zitten (het moet net nog van je lepel lopen). snij de groeten in fijne blokjes purer de gepelde tomaat kook de pasta (volgens aanweizig op het pak) Het afmaken peper en zout de snitsels en wentel ze door de bloem (dan blijft je papje zitten) zet een pan op het vuur olie erin medium hitte bestijk de snitselseen voor een met het papje en doe ze daarna in de pan als ze bruin zijn omdraaien en hitte laag zetten pak een wok(vindt ik het makkelijkste mag ook bv een hapjes pan zijn) doe er olie in fruit de groeten aan voeg de gepureerde tomaat toe even laten koken (tot de groeten gaar zijn) voeg de pasta toe en op smaak maken met peper zout (evt een half bouillon blokje) ondertussen zijn de snitsels gaar. doe eerst wat van de pasta op het bord leg daarna de snitsel erop !

Picata Hollandaise is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Heilbot caprese-style
22 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergelasagne met sappige tomaatjes
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoektaartje met zalm en Hollandaisesaus
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde asperges met gebakken sint-jakobsvruchten en hollandaisesaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept