Italiaanse Kalfslapjes

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de kalfs- of hamlappen in de hete olie en bak ze snel aan weerskanten bruin. Voeg laurier en oregano toe (als u dat niet hebt, kan majoraan ook), plus de iets verwarmde wijn. Laat dit even goed pruttelen en schep er dan de gepelde en in stukjes gesneden tomaten bij. Roer enkele malen door, leg een deksel op de pan en laat het vlees met de tomaten in 3 kwartier zachtjes gaar stoven. Druk desgewenst de tomaten met een houten lepel fijn. Breng het gerecht eventueel op smaak met zout, peper en een snufje suiker. Strooi er tot slot gehakte peterselie over.

Italiaanse Kalfslapjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept