Tagliatelle Met Asperges, Garnalen En Ham

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de tagliatelle beetgaar. Verhit hierna de olijfolie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de prei, de aspergestukjes en de knoflook gedurende 7 minuten. Voeg de creme fraiche en wat peper en zout erbij en warm een en ander goed door. Schep dan de garnalen en hamreepjes erdoor. Laat de saus onder geen beding koken. Serveer de tagliatelle in een warme schaal met de saus erover en bestrooi het gerecht met de Parmezaanse kaas en peterselie.

Tagliatelle Met Asperges, Garnalen En Ham is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept