Gevuld Varkenslapje Met Tomatentapenade En Parmaham

1
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Varkenslapje aanbakken in olie en boter, afwerken in de oven, ongeveer 5 minuten op 170 graden.je kunt het ook gratineren met wat kaas en een minuutje onder de grill steken. sla tomaat en sjalot mengen met verse mayonaise of zelfgemaakte vinigrette. aardappelen koken,afgieten. vlees een vijftal minuten laten rusten (belangrijk) en opdienen met sla en aardappelen.

Gevuld Varkenslapje Met Tomatentapenade En Parmaham is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept