Piccata Al Marsala

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De varkenslappen onder een stuk plasticfolie platslaan met een deegroller. Door de bloem halen en overtollige bloem goed afschudden, er moet slechts een heel klein laagje bloem achterblijven op het vlees. Kruiden met lekker veel peper en wat zout. Het vlees op hoog vuur mooi bruin bakken en dan scheutje voor scheutje de Marsala toevoegen. Dit ongeveer 30 minuten laten sudderen en af en toe omdraaien, eerst met, na 15 minuten zonder deksel op de pan want de Marsala moet als het ware verdampen tot het bijna caramelliseert. Haal het vlees uit de pan en laat rusten onder alufolie. Meng een flinke scheut room culinair door het achtergebleven braadvet met Marsala.

Piccata Al Marsala is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met zabaglionesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

Piccata van kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Piccata Alla Milanese
10-20 min -
Bekijk recept
Kalfsoester : PICCATA AL LIMONA
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limburgse piccata
Bekijk recept