Kerf het haasje in op 4 a 5 plaatsen en stop er dungesneden plakjes knolfook en rozemarijnblaadjes in. Bindt rozemarijntakjes vast aan de haas. Snijd de rode ui in vieren en leg die bij de haas in een diep bord. Overgiet met wat olijfolie en zet even weg. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de pruimen in kleine stukjes. Braad de haas en ui in hete olie en margarine bruin om en om. Zet vuur lager en voeg zonodig af en toe wat margarine toe. Dek de pan bijna volledig en laat de haas 15 minuten braden onder af en toe keren. Haal de haas uit de pan en dek af met alufolie. Maak aanbaksels los. Doe wa wat margarine in koekenpan en bak de hampignons met de tijm en de pruimen op hoog vuur. Giet er wat van de jus van de haas bij en laat dit nog 5 minuten smoren. Giet er een scheutje Marsala bij en maak op smaak met zout en peper. Snijd de varkenshaas in plakjes, leg ze in een ondiepe schaal en overgiet met de champignons-pruimenjus.
Varkenshaas In Toscaanse Herfststijl is een recept van Smulweb.nl