Snijd de olijven in ringetjes en het vlees in stukjes van ca. 3 bij 3 cm, bestrooi deze met peper, zout en wat bloem. Laat de olie heet worden in een ruime braadpan en braad het vlees rondom mooi bruin. Voeg de tomatenpuree toe en laat deze even meebakken. Giet dan de wijn langs de wand van de pan erbij en voeg de basilicum en tijm toe. Laat het vlees zo, met het deksel op de pan, ca. 1,5 uur zachtjes stoven. Giet zo nu en dan (indien nodig) wat warm water in de pan. Voeg dan de olijven toe en laat alles nog eens 30 minuten stoven. Bind daarna het stoofvocht eventueel met wat aangelengde maizena*. Kook ondertussen de spaghetti beetgaar in ruim water met een scheutje olie en zout volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Doe de spaghetti op een (voorverwarmde) schaal en schep het Italiaanse Stoofvlees erop. Garneer met een paar toefjes peterselie.