Saltimbocca Ala Romana

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bedek elke schnitzel met ongeveer 1,5 plak parmaham. Leg op de ene helft een vers salieblad, evt in reepjes gesneden en vouw de schnitzel dubbel. Wrijf ze aan de buitenkant in met zout en peper uit der molen en steek het vlees in 2 hoeken vast met cocktailprikkers. Verwarm in een koekenpan wat olijfolie met een klontje roomboter en bak de saltimbocca′s in ca 5 minuten aan 2 kanten bruin. Leg de vleesjes op (voorverwarmde) borden en deglaceer de pan met een stevige scheut marsala. Laat even kort inkoken en bedruip dan elke saltimbocca met wat van dit braadvocht.

Saltimbocca Ala Romana is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ciabatta salami-kaas-tapenade
5 min
Bekijk recept
Pizzahapjes
30 min Snack
Bekijk recept
Parelcouscous met salami en venkel
15 min
Bekijk recept
Italiaanse sesamstengels
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept