Saltimbocca Alla Romana

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de broccoli in ± 4 min. beetgaar in een bodempje water met zout. Bestrooi de schnitzels met zout en peper. Leg op elke schnitzel 1 plak ham en 1 blad salie, vouw de schnitzels dubbel en steek ze vast met een cocktailprikker. Verhit de boter in een grote koekenpan en bak hierin de schnitzels in ± 4 min. aan beide kanten mooi bruin. Neem de schnitzels uit de pan en leg ze op 2 voorverwarmde borden. Bak de rest van de salie 10-20 sec in het bakvet, schep de blaadjes eruit en leg op elke schnitzel 1 blaadje. Schenk de wij bij het bakvet, breng het aande kook en roer de aanbaksels los. Schep de wijnjus over het vlees en geef de broccoli erbij

Saltimbocca Alla Romana is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ciabatta salami-kaas-tapenade
5 min
Bekijk recept
Pizzahapjes
30 min Snack
Bekijk recept
Parelcouscous met salami en venkel
15 min
Bekijk recept
Italiaanse sesamstengels
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept