Cioppino

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ui pellen en snipperen. droenten wassen en schoonmaken. prei en bosui in ringetjes snijden, bleekselderij in reepjes snijden, paprika en knolvenkel in stukjes snijden. venkel groen apart houden. blaadjes van rozemarijn en tijm rissen. samen met andere kruiden fijnhakken. in een grote pan olie verhitten. de ui en de groenten toevoegen. knoflook pellen en erboven uitpersen.de groenten ca. 10 minuten zachtjes bakken. toevoegen:tomaten, kruidenmix, laurierblad, tomatenpuree, wijn, visfond,zout en peper. goed doorroerenen ca.20 minuten onafgedekt laten stoven. intussen kabeljauw in blokjes snijden. kabeljauw toevoegen. ca. 3 minuten zacht laten meestoven. fruits de mer en cocktailgarnalen toevoegen. voorzichtig doorroeren en nog ca.1 minuut op halfhoog vuur koken. van vuur af bestrooien met bieslook en venkelgroen.

Cioppino is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cioppino (vissoep)
30-60 min -
Bekijk recept
Cioppino (met Mosselen En Scampi)
30-60 min -
Bekijk recept

Cioppino (vissoep)
30-60 min -
Bekijk recept
Cioppino (met Mosselen En Scampi)
30-60 min -
Bekijk recept