Salie-frittata

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden C. Doe de eieren met de Parmezaanse kaas in een kom en klop tot ze schuimen. Zeef onder voortdurend kloppen de bloem erdoor en klop de melk erbij. Doe dan de in stukken gescheurde salieblaadjes door het mengsel. Vet een taartvorm in met olijfloie (zo eentje met een schulprandje)en giet het eimengsel erin. Zet de vorm in de oven en laat ongeveer 20 tot 25 minuten bakken tot de frittata een goudgele korst heeft en van binnen nog een beetje zacht is. In punten snijden en meteen opdienen.

Salie-frittata is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfrittata met wintergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettefrittata
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept