Bitterballen Van Zalm En Doperwten

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een roux van bloem en boter en voeg de visfond toe en gaar de salpicon. Voeg de gerookte zalm en doperwten toe. Frituur in 6 minuten op 180 graden. Breng op smaak met zout en peper en voeg de blaadjes gelatine toe. Laat de salpicon opstijven in de koelkast. Vorm de bitterballen en paneer ze.

Bitterballen Van Zalm En Doperwten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bitterballen van Friese nagelkaas
45 min Snack
Bekijk recept
Hollandse groente-kaasbitterballen
240 min-
Bekijk recept
Tofu-bitterballen met mosterdsaus
30 min Snack
Bekijk recept
Bitterballen
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept