Tompouce Met Bramen

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 225 graden Celsius. Ontdooi het bladerdeeg. Leg de plakjes bladerdeeg op een ingevette bakplaat en snijd ze diagonaal doormidden. Bestrooi ze met suiker en geschaafde amandelen. Bak de plakjes bladerdeeg in circa 8 minuten goudbruin en gaar in de (voorverwarmde) oven. Roer de verse roomkaas los met vanillevla en gembersiroop. Was de bramen en laat ze in een zeef goed uitlekken. Snijd de plakjes bladerdeeg overdwars door en leg de onderste helften op de bordjes. Strijk het verse roomkaasmengsel erover uit en verdeel de bramen, maar houd er 1 per persoon over, over dit mengsel. Leg hierop de bovenste helften van het bladerdeeg. Bestuif deze licht met poedersuiker en garneer met de achtergehouden bramen.

Tompouce Met Bramen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept
Bramenbavarois met kaneelroom
305 min- Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Advocaatroom met sinaasappel
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce Napoleon van melkchocolade en appel-rozemarijnijs
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf-tompouce
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Paddenstoelen-tompouce
25 min Voorgerecht
Bekijk recept