Plaats het rooster op de onderste richel in de oven Verwarm de oven tot 175 graden Beboter de vorm en bestuif deze met bloem Klop in een kom de eieren, de suiker en het zout tenminste 5 minuten tot een dikke vloeibare massa Zeef de bloem en de maizena in gedeelten erbij Spatel het geheel luchtig door Doe het beslag over in de vorm en zet deze in de voorverwarmde oven Bak de taart in 40 minuten gaar en goudbruin Neem de taart uit de oven en verwijder de vorm Laat de taart omgekeerd op een taartrooster afkoelen Klop in een kom de slagroom stijf Vul de citroensap en de likeur met water aan tot 3 dl Voeg de Mix voor Kwarktaart toe Klop met de mixer (hoogste stand) tenminste 6 minuten tot een dikke luchtige massa is ontstaan Voeg de kwark en de citroenschil toe en klop het geheel nog eens goed op Spatel vervolgens de slagroom erdoor Snijd 2 plakken met 1/3 deel van de kwarkcr?me Leg alle plakken op elkaar Bestrijk de zijkant van de taart met een laag creme Bedek de bovenkant van de taart gelijkmatig Plaats de taart hierna tenminste 3 uur in de koelkast Garneer de taart met rode vruchtjes