Sinaasappelbonbons

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng de marsepein met 100 gr poedersuiker en de gedroogde sinaasappelschil Doe ca 1/4 van de massa in aluminiumfolie en houd dit apart Meng door de resterende marsepeinmassa de fijn gehakte sinaasappelschil en sinaasappellikeur Rol dit op gezeefde poedersuiker ca 1 cm dik uit en steek er ronde koekjes uit (diameter ca 3 cm) Rol de achtergehouden marsepeinmassa dun uit en steek er kleine bloemetjes uit (diameter ca 4 cm) Druk die in het midden enigszins samen, zodat een halfgesloten bloem ontstaat en laat ze drogen Snijd de bittere chocolade fijn en roer die met santen au-bain-marie romig Doop de marsepeinkoekjes helemaal in de couverture, haal ze er met een klein vorkje uit, laat ze uitlekken en rangschik ze op bakpapier Roer de twee eetlepels gezeefde poedersuiker met de sinaasappellikeur en citroensap tot een dikvloeibare massa en bestrijkde marsepeinbloemen hiermee Schik in het midden van elke bloem 1 van de stukjes geconfijte sinaasappel en plaats op elke met couverture bedekte bonbon een bloem

Sinaasappelbonbons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sinaasappelbonbons
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Marsepein-Sinaasappelbonbons
20-30 min -
Bekijk recept
Israelische Sinaasappelbonbons
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte Bonbons
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Sinaasappelbonbons
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Marsepein-Sinaasappelbonbons
20-30 min -
Bekijk recept
Israelische Sinaasappelbonbons
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte Bonbons
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept