Kneed de hazelnoten, pistachenoten, poedersuiker, brandewijn en eiwit tot een glad deeg en vorm daaruit balletjes ter grootte van een walnoot Hak de geconfijte sinaasappelschijfjes zeer fijn Druk in ieder deegstuk met de vinger een kuiltje en doe daarin wat sinaasappelschijfjes Druk de deegstukken licht samen, zodat de vulling zich in het midden van de balletjes bevindt Rol van de deegstukken weer balletjes, leg deze op een met aluminiumfolie bekleed bakblik, druk de balletjes van vier kanten wat samen, zodat er kleine rechthoekjes ontstaan en maak met het heft van een mes kleine inkepingen in de bovenkant Roer de chocolade au-bain-marie tot een romige massa Doop de bonbons er (aan een vork geprikt) voor de helft in, laat ze uitdruipen en schik ze weer op bakpapier of aluminiumfolie Doop de gehalveerde pistache-noten met een uiteinde in de couverture en druk schuin in de bovenkant van elke bonbon een noot Deze bonbons zijn op een koele plaats 2 weken houdbaar
Pistache-marsepeinbonbons is een recept van Smulweb.nl