Pistache-marsepeinbonbons

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kneed de hazelnoten, pistachenoten, poedersuiker, brandewijn en eiwit tot een glad deeg en vorm daaruit balletjes ter grootte van een walnoot Hak de geconfijte sinaasappelschijfjes zeer fijn Druk in ieder deegstuk met de vinger een kuiltje en doe daarin wat sinaasappelschijfjes Druk de deegstukken licht samen, zodat de vulling zich in het midden van de balletjes bevindt Rol van de deegstukken weer balletjes, leg deze op een met aluminiumfolie bekleed bakblik, druk de balletjes van vier kanten wat samen, zodat er kleine rechthoekjes ontstaan en maak met het heft van een mes kleine inkepingen in de bovenkant Roer de chocolade au-bain-marie tot een romige massa Doop de bonbons er (aan een vork geprikt) voor de helft in, laat ze uitdruipen en schik ze weer op bakpapier of aluminiumfolie Doop de gehalveerde pistache-noten met een uiteinde in de couverture en druk schuin in de bovenkant van elke bonbon een noot Deze bonbons zijn op een koele plaats 2 weken houdbaar

Pistache-marsepeinbonbons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Marsepeinbonbons
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Marsepeinbonbons II
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Marsepeinbonbons
20-30 min -
Bekijk recept
Walnoot-marsepeinbonbons
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtmousse met anijs en pistachenoten
15 min Nagerecht
Bekijk recept