Lasagne:Mix de karnemelk, de room, de eieren, dooiers en kaas in een blender, zodat een galdde massa ontstaat: de karnemelk-roomroyal.Wrijf wwn middelgrote ovenschaal in met de olijfolie en het teentje knoflook. Bedek de bodem met een pastavel en verdeel hierover de helft van de asperges. Bedek dit met eenderde van de karnemelk-romroyal. Herhaal deze handeling nog 2 keer met een kwart van de asperges en eenderde van de roomroyal. Plaats de schaal in de oven (12- graden) gedurende 45 minuten. Gratineer de lasagne vervolgens onder de grillTomatancoulis:Zweet(=smoor) de sjalotjes en knoflook aan in 2 el olijfolie. Voeg de tuijm en tomatenpuree toe en maak dit geheel al roerend goed warm. Voeg de stukken tomaat toe, evenals de sherry, aspergevocht, tabasco en de overige olijfolieLaat dit gedurende 20 minuten op laag vuur sudderen. Pureer de massa kort in een blender, zeef het geheel daarna en voeg eventueel zout naar smaak toe.
Gegratineerd Lasagne Van Asperges En Karnemelk-roomroyal is een recept van Smulweb.nl