Forel Met Hollandse Kruidensaus

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pocheer* de forellen in de visbouillon met witte wijn in circa 10 minuten op een laag vuur. Maak intussen de Hollandse kruidensaus door de dragon, kervel en het sjalotje fijn te hakken en dit op een laag vuur te verwarmen samen met Becel Dieet Dressing, wijnazijn en kappertjes. Voeg eventueel nog wat water toe. Garneer de vis met een schijfje citroen en serveer de saus er apart bij. * Pocheren houdt in dat de vis wordt gaar gemaakt in een vloeistof die op circa 80 graden Celsius wordt gebracht en gehouden. Grote stukken vis kunnen het best al in de vloeistof worden gelegd en de vloeistof wordt vervolgens verwarmd tot 80 graden.

Forel Met Hollandse Kruidensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-panpizza met lamsworstjes en kruidensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met chorizo en tomaatjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met Italiaanse groenten en kip
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse winterstoof met komijnenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept