Kip Met Kaas En Ham Bekleed

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kip in vieren en besprenkel de stukken met citroensap. Strooi er de salie, peper en eventueel wat zout naar smaak over (in verband met de ham en kaas is zout over de kip niet echt nodig). Leg de stukken kip in de natgemaakte pot en schuif hem met deksel erop in de koude oven. Stel deze in op 250 ?C (gasovenstand 5 of 6) en haal de schotel er na 40 minuten weer uit. Bekleed de stukken kip met een plak ham waarop u een plak kaas legt. Zet het gerecht zo lang onder de grill tot de kaas gesmolten is en het begint te bruinen. Indien u geen grill hebt haalt u de schotel na 30 minuten uit de oven om de stukken kip met de ham en de kaas te bekleden. Schuif de pot met deksel dan weer een kwartier terug in de hete oven.

Kip Met Kaas En Ham Bekleed is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriequiche
20 min
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept