Mosselen Met Tomaten (nederland)

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de gewassen mosselen met de wijn en de helft van de gehakte peterselie in een pan en kook,al husselend,de mosselen totdat de schelpen open zijn. Fruit de gehakte ui en de knoflook in de olijfolie.Ontvel de tomaten,hak ze goed fijn en doe ze bij de ui en de knoflook in de pan. Voeg het heel fijngesnipperde pepertje toe en roer goed om.Voeg eventueel wat zout toe. Doe de mosselen met wat van het kookvocht in leuke aardewerk schalen en giet er de tomatensaus overheen. Strooi hierover de rest van de gehakte peterselie. Serveer direct !

Mosselen Met Tomaten (nederland) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Homemade stroopwafels
Bekijk recept
Roodbaars met parelcouscous en gepofte tomatensaus
2 uur-
Bekijk recept
Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ananas met papaja en mascarpone
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept