Gestoofde Komkommer

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de komkommers, snijd ze in vieren, verwijder het zaad en snijd de vier parten in vingerlange stukken. Zet ze een uur met peper en zout bestrooid op een vergiet. Droog ze af. Smelt de boter, smoor daar, met wat azijn en bouillon, de komkommerstukken in. Bind eventueel vocht met aangemengd aardappelmeel. Proef of de komkommers en de saus goed van smaak zijn.

Gestoofde Komkommer is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept