Provencaalse Tomatensaus

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een pan met dikke bodem en fruit hierin de ui en de knoflook goudgeel. Voeg de stukken tomaat met alle kruiden toe en laat de massa op een lage warmtebron ca. 20 minuten stoven tot de tomaten zacht zijn. Roer tussentijds enige malen om. Verwijder de takjes en het laurierblad en breng de saus op smaak met zout en peper.

Provencaalse Tomatensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept