Chocoladeijs.

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een kom eierdooiers met de basterdsuiker schuimig kloppen. In een andere kom slagroom stijf kloppen. Slagroom door dooiermengsel kloppen. In grote pan water aan de kook brengen. Kleine pan erin zetten en de pure chocolade in stukjes breken en in de kleine pan doen (au bain marie). Roer de gesmolten chocolade door het mengsel. Doe het mengsel in een ijsmachine en laat het 50 minuten draaien. Hierna nog in 4 uur tijd goed laten invriezen in diepvriezer. Indien je geen ijsmachine hebt: doe het mengsel in een diepvriesdoos en zet deze in de vriezer. Prak het ijsmengsel 4 uur lang ieder uur goed door elkaar.

Chocoladeijs. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mousseline van peren met amandelen
10 min
Bekijk recept
Sterrendessert
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade ijs met banaan
15 min - Nagerecht
Bekijk recept
Chocobombe
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Mousseline van peren met amandelen
10 min
Bekijk recept
Sterrendessert
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade ijs met banaan
15 min - Nagerecht
Bekijk recept
Chocobombe
45 min Nagerecht
Bekijk recept