Hachee

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de boter flink heet worden en braad hierin het vlees lekker aan. De eventuele vrijgekomen vleessappen even afgieten en bewaren. Voeg de uien en de knoflook toe en bak dit mee totdat de uien glazig zijn. Voeg de wijn erbij en laat aan de kook komen. Voeg hierna de tomatenpuree toe en roer totdat dit helemaal is opgenomen. Doe er een flinke scheut stroop en worcestersaus naar smaak bij. Goed doorroeren. Indien nodig de vleessappen weer toevoegen. Water kan natuurlijk ook wanneer er geen vleessappen (meer) zijn. Breng alles goed aan de kook voeg de verkruimelde ontbijtkoek en het thee-ei met het laurierblad en de kruidnagels toe en laat het daarna op een warmhoudplaatje lekker 2 tot 2,5 uur pruttelen. Eet smakelijk!

Hachee is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept