Bloemkoolschotel Met Aardappelen En Gehakt, Gegratineerd

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de bloemkool in roosjes was deze en kook deze 10 minuten. Kook de aardappelschijfjes 8 minuten. Bak de uien en champignons mooi van kleur en doe dan het gehakt er bij. Voeg zout, peper en een beetje kerrie toe. Beboter een ovenschaal en leg onderin de aardappelschijfjes, daarop het gehaktmengsel dan de bloemkool , en daarop de plakjes tomaten. Klop de eieren met de zure room een de helft van de parmezaanse kaas en de helft van de peterselie. Schenk dit over de bloemkoolschotel. Als laatste vermeng je de overige parmezaanse kaas met de paneermeel en wat nootsmuskaat. Strooi dit als laatste over de ovenschotel met wat peterselie. Bak het gerechte in ca. 30 minuten in de oven op 175 graden

Bloemkoolschotel Met Aardappelen En Gehakt, Gegratineerd is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatensoep met gegratineerd groentestokbrood
23 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerd bloemkooltje met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof uit de oven
30 min-
Bekijk recept
Gegratineerd witloof
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolschotel met zalm
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolschotel met cashewnoten
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde bloemkool met paprika en ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolschotel
30-60 min -
Bekijk recept