In braadpan bakvet van kip weer verhitten. Ui, knoflook,prei en paprika ongeveer 5 minuten fruiten. De champignons en doperwten toevoegen. Met deksel schuin op de pan ongeveer 10 minuten zachtjes afbakken en af en toe omscheppen. Dan de kippenpoten er boven leggen en het geheel nog ongeveer 10- 15 minuten op zacht vuurtje laten staan. 5 minuten voor het klaar is de basilicum toevoegen. Op smaak brengen met peper en zout en eventueel nog meer kruiden naar je eigen smaak. In schaal scheppen en peterselie eroverheen strooien.Voorbereiding wijze met kipfilet 400 - 500 gram kipfilet Zelfde ingrediënten als bij kippenpoten. Kipfilet bestrooien met zout/peper en wat knoflookpeper. Kipfilet in niet te kleine stukken snijden en op hoog vuur aanbraden. Vuur zachter zetten en 7-10 min de kipfilet gaar laten worden Kipfilet uit de pan scheppen. Groenten klaarmaken zoals bij de kippenpoten. Heb je blikdoperwten, de doperwten afgieten en toevoegen. Of de diepvrieserwtjes eerst even koken en dan toevoegen. kipfilet toevoegen , doorroeren en nog even goed warm laten worden. De basilicum toevoegen. Op smaak brengen met peper en zout en eventueel nog meer kruiden naar je eigen smaak. In schaal scheppen en peterselie eroverheen strooien.