Hollandse Gevulde Komkommer

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven op 175 graden. Schil de komkommers en snijd ze in de lengte door. Verwijder met een lepel de zaadlijsten. Pel en snipper de ui fijn, verkruimel de beschuiten, en meng dit tezamen met het ei en het gehakt. Breng dit geheel op smaak met peper en zout. Vul de komkommers met het gehaktmengsel zodanig dat het gehakt evenredig verdeeld is over de komkommers. Plaats de komkommers in de voorverwarmde oven op een schaal tot het gehakt mooi bruin is. Haal de komkommers uit de oven en bestrooi ze ruimschoots met geraspte kaas. Plaats het terug in de oven tot de kaas gesmolten is en deel ze in vieren.

Hollandse Gevulde Komkommer is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept