Zalmfillet Op Bladerdeeg

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de venkel schoon en snij de knol in heel kleine blokjes. Overgiet ze in een zeef met kokend water en laat ze goed uitlekken. Pel en snipper de ui. Bekleed de bakplaat met bakpapier en leg de bladerdeeg plaakjes hierop. Bestrijk ze met de creme fraiche. Snij de zalmmoten in tweeen en wrijf de zalmfilets in met peper (zout) en leg ze op de plakjes deeg. Bestrijk ze dun met de rest van de creme fraiche en strooi de venkel en de ui erover. Sprenkel de olijfolie erover. Bak de zalmfilet op de bladerdeeg in 20 min. goudbruin en gaar.

Zalmfillet Op Bladerdeeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

lekker fris zalm voorgerecht
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Papillot met zalm op de bbq
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept