Zuurvlees Uit Limburg

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal het vlees uit de marinade en dep het droog. Verhit de boter in de braadpan en bak hierin de uienringen tot ze mooi bruin zijn. Voeg het vlees toe en bak dit ook tot het bruin is. Voeg de bruine suiker, zout en peper toe. Giet zoveel van de marinade erbij dat het vlees voor 3/4 onder staat. Verkruimel de ontbijt koek en voeg dit toe.Stoof het vlees op een lage hittebron in ongeveer 2 uur gaar. Hoe langer het vlees stooft hoe lekkerder het smaakt.

Zuurvlees Uit Limburg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurvlees Uit Limburg
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Gistdeeg (Ned. Limburg)
30-60 min -
Bekijk recept
Dikke Biersoep Uit Limburg
0-10 min -
Bekijk recept
Rijstevlaai (Ned.Limburg)
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limburgs zuurvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurvlees
3u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurvlees
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept