Pasta Arabica.

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing.Maak intussen de tonijnsaus. Verhit daarvoor de olie in een pan en roerbak de amandelen tot ze beginnen te kleuren. Schep ze uit de pan. Laat de gesnipperde knoflook en de citroenrasp kort bakken in de achtergebleven olie. Roer er het citroensap door en dan de yoghurt. Verdun zo nodig de saus met een scheutje water. Roer er de cayennepeper, wat zout, de rozijnen en de tonijn door. Schep de saua over de pasta en bestrooi het met de olijven, de amandelen en de koriander.

Pasta Arabica. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Potjes koffiecrème
35 min
Bekijk recept
Tuinboontjes Arabica
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ijscoupe van de professor
0 min
Bekijk recept
Koffielikeur
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept