Doe alle ingredienten voor het deeg behalve het zout bij elkaar in een beslagkom. Kneed het tot een samenhangende bal die van de kom loslaat. Het deeg moet nu in heel kleine stukjes verdeeld worden; dit kan door het deeg te raspen met een grove rasp, maar je kunt het ook versnijden. de stukjes moeten niet groter dan 0,5cm bij 0,5 cm zijn. Het pastadeeg moet nu gekookt worden. Doe de stukjes in een pan met ruim kokend water met het zout. Wanneer de pastastukjes boven komen drijven zijn ze goed. Wanneer je gewone gedroogde pasta gebruikt volg je natuurlijk de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en voeg daarbij de kleine bloemkoolroosjes. Meng ook de bruingebakken uien en 3/4 van de kaas door de pasta en bloemkool. Op smaak brengen met zout, peper en peterselie. Doe het geheel in een ingevette ovenschaal, strooi de overgebleven kaas bovenop en zet in de oven. Als de kaas bruinig wordt is het gerecht klaar
Kasespatzle / Kasespatzle is een recept van Smulweb.nl