Karamelpudding Met Amandelen

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de maisbloem met een weinig melk. Laat de melk koken. Laat 75 gram suiker met een stukje boter en met een paar eetlepels water karamelliseren. Voeg voorzichtig een weinig melk bij de karamel, laat oplossen en voeg dan de overige melk en suiker toe. roer tot de karamel gesmolten is. Bind de room met de gezeefde maisbloem. Voeg tenslotte de amandelschilfers bij de pudding.

Karamelpudding Met Amandelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Tijgertoetje
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Karamelpudding met vanillesaus
0 min
Bekijk recept
Tiramisu met banaan
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tijgertoetje
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept