Groenteschijf Met Toscaanse Pastasalade

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta met zout gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de pasta afkoelen. Snijd de gedroogde tomaten in dunne reepjes. Snijd de tomaten en de bleekselderij in plakjes. Klop een dressing van de olijfolie, de azijn, de kappertjes, de gedroogde tomaat, de basilicum, zout en peper. Verkruimel de gorgonzola grof. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudgeel. Meng de pasta met de tomaat, de bleekselderij, de kaas, de pijnboompitten en de dressing.Verhit de boter en/of (olijf)olie en bak de groenteschijven in 4 a 6 minuten bruin. Keer ze af en toe.Verdeel de pastasalade over 4 borden. Leg de groenteschijven ernaast.

Groenteschijf Met Toscaanse Pastasalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groenteschijf met tomatentapenade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel en auberginefrites
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groenteschijf met sla en kruidige aardappelpartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenburgers met oude kaas en rucola
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept