Superzachte Schouderkarbonades

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de karbonaden in met zout en peper en haal ze door de bloem. Verhit de boter in een braadpan en bak de karbonades rondom bruin in 2-3 minuten. Haal ze uit de pan en bak in het overgebleven braadvet de uien glazig. Blus ze af met de witte wijn en laat alles inkoken. Doe nu de kwarten tomaten in de pan en laat die even meebakken. Giet de bouillon erover en het potje boursin. Roer alles goed door. De karbonades kunnen weer in de pan (maak dat ze ′onder′ staan) en laat het geheel 2-3 uur sudderen. De karbonades zijn nu super zacht.

Superzachte Schouderkarbonades is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfkruiden-karbonades
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolastamppot met mosterdkarbonades
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met geroerbakte karbonade en bloemkool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Superzachte aardappelvenkelpuree
30 min Bijgerecht
Bekijk recept